Etichete

Produse pentru ficat








 1. Aloe Vera Gel


Imaginaţi-vă că tăiaţi o frunză proaspătă de aloe şi savuraţi sucul direct din plantă. Aloe Vera Gel este, cu adevărat, una dintre băuturile nutritive cele mai naturale pe care le puteţi consuma.
 Miraculoasa frunză de aloe conÅ£ine peste 200 de compuÅŸi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi ÅŸi 12 vitamine. Aloe Vera Gel, produs pe baza unui proces patentat de stabilizare a gelului din frunzele de aloe, contribuie la funcÅ£ionarea optimă a sistemului digestiv ÅŸi la echilibrarea metabolismului.
Aloe Vera Gel este primul produs care a primit recunoaşterea Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe, instituţie abilitată să certifice calitatea produselor pe bază de Aloe vera. Prezenţa pulpei şi a sucului autentifică Aloe Vera Gel ca fiind identic cu sucul ce se obţine direct din frunză. Aloe Vera Gel poate fi consumat zilnic, ca atare sau în amestec cu suc natural de fructe, şi rămâne unul dintre cele mai valoroase suplimente alimentare.
Administrare:
A se agita înainte de folosire.
A se păstra la frigider după desigilare.
Se vor consuma 60 – 80 ml, de 1-2 ori pe zi.

 2. Forever Argi Plus

L-ARGININA este un aminoacid atât de puternic încât oamenii de ştiinţă îl mai numesc şi "molecula miracol". Şi nu fără motiv, pentru că organismul nostru converteşte L-arginina în oxid nitric, substanţă care sprijină o bună circulaţie a sângelui. Fluxul sanguin îmbunătăţit contribuie la o tensiune arterială normală şi, în general, la sănătatea sistemului cardiovascular.
Câteva dintre beneficiile aportului de L-arginină pentru organism
  • menÅ£ine tensiunea arterială la un nivel normal
  • îmbunătăţeÅŸte starea generală de sănătate a aparatului cardiovascular
  • îmbunătăţeÅŸte funcÅ£ia imunitară
  • contribuie la creÅŸterea masei musculare
  • are rol în creÅŸterea ÅŸi refacerea oaselor ÅŸi a Å£esuturilor
  • îmbunătăţeÅŸte metabolismul grăsimilor ÅŸi al glucozei
  • îmbunătăţeÅŸte funcÅ£ia sexuală masculină
  • contribuie la eliberarea hormonilor anti-îmbătrânire  
  • Administrare:
    Amestecaţi o măsură de ARGI+ cu aproximativ 226 mililitri de apă sau băutura dvs. favorită pe bază de aloe şi consumaţi o dată pe zi.

 3. Aloe blossom Her bal Tea

 Aloe Blossom Herbal Tea este un amestec de plante ÅŸi condimente, conceput special pentru a oferi un gust delicios ÅŸi o aromă bogată. Acest ceai este revitalizant, deÅŸi nu conÅ£ine cofeină. Fie că este servit fierbinte, fie că i se adaugă cuburi de gheaţă, Aloe Blossom Herbal Tea are un gust minunat ÅŸi este uÅŸor de preparat.

4. Forever A-Beta-CarE



Forever A-Beta-CarE este un produs esenÅ£ial ce combină vitaminele A (beta-caroten) ÅŸi E, plus seleniu, un antioxidant mineral. AntioxidanÅ£ii sunt vitali în lupta împotriva radicalilor liberi (molecule ce provin din poluanÅ£i, ajung în organism ÅŸi deteriorează celulele sănătoase). Vitamina A este importantă pentru menÅ£inerea acuităţii vizuale, creÅŸterea oaselor, reproducere ÅŸi diviziune celulară, având, totodată, un rol important în menÅ£inerea integrităţii epiteliilor ochiului, tractului respirator, urinar ÅŸi intestinal. Forever A-Beta-CarE este un supliment nutritiv astfel formulat, încât să furnizeze organismului vitamina A sub formă de beta-caroten. Organismul transformă beta-carotenul în vitamina A la nivelul intestinului subÅ£ire în timpul digestiei sau la nevoie, excluzând riscul supradozării cu vitamina A care, în doze prea mari, devine toxică.  Beta-carotenul este ÅŸi un antioxidant, la fel ca vitamina E ÅŸi seleniul.
Vitamina E, o vitamină liposolubilă, este un excelent supliment pentru sănătatea pielii. De asemenea, vitamina E protejează vitamina A şi acizii graşi esenţiali din celulele organismului faţă de oxidare şi previne distrugerea ţesuturilor.
Această combinaţie de nutrienţi, disponibili într-un singur produs uşor de administrat, contribuie în mod esenţial la menţinerea stării de sănătate.
Administrare:
1 capsulă de 2 ori pe zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu