Etichete

Produse pentru ingrijirea personala














1.Aloe Ever-Shield

Când temperatura este ridicată, iar „presiunea” pe umerii tăi este în creştere, ai nevoie de încredere în tine pentru a te simţi proaspăt precum la începutul zilei. Aloe Ever-Shield Deodorant Stick asigură o protecţie eficientă, timp de 24 de ore împotriva mirosului neplăcut al transpiraţiei. Poate fi aplicat după îmbăiere sau imediat după epilarea cu ceară fără a provoca usturime. Produsul se aplică uşor şi nu pătează îmbrăcămintea. Forever Living Products vă oferă proprietăţile deodorante ale Aloei vera într-o formulă ce nu conţine substanţele nocive, întâlnite în compoziţia altor produse de gen, ce pot dăuna sănătăţii pielii.
 Formula sa delicată, pe bază de gel stabilizat de Aloe vera, nu conţine nici una dintre sărurile de aluminiu prezente în multe produse similare existente pe piaţă.
Administrare:

A se folosi zilnic, în regiunea axilară prealabil curăţată, pentru a menţine senzaţia de proaspăt şi curat.

2.Aloe Liquid Soap

Aloe Liquid Soap, săpun lichid hidratant cu Aloe vera, dens, perlat-iridiscent, pentru igiena mâinilor şi a feţei. Curăţă epiderma fără a o usca, produce o spumă abundentă, plăcută, discret parfumată, care se îndepărtează cu uşurinţă, lăsând pielea perfect curată, moale, suplă şi mătăsoasă. Nu produce iritaţiile pe care le generează în mod frecvent săpunurile solide.
Nu irită ochii, fiind ideal ca şampon pentru copii sau adulţi, este biodegradabil, are pH controlat şi acţiune delicată, motiv pentru care se poate folosi pentru toaleta cotidiană a feţei, mâinilor şi corpului. Formula sa este indicată celor care prezintă iritaţii sau epidermă sensibilă. Ambalat pentru a fi uşor de utilizat, este discret parfumat, motiv pentru care devine un produs ideal pentru întreaga familie.
 Administrare:
Deblocaţi pompa ambalajului şi eliberaţi o cantitate mică de săpun lichid în palmele umezite. Formarea unei spume abundente presupune o curăţare eficientă; spuma se îndepărtează prin clătire cu apă călduţă, apoi epiderma se usucă foarte bine prin tamponare cu un prosop moale.

3.Aloe-Jojoba Shampoo

Acest şampon cu Aloe vera şi pH echilibrat va oferi întregii familii un păr sănătos, strălucitor, moale şi uşor de pieptănat. Gelul stabilizat de Aloe vera este benefic atât pentru păr cât şi pentru scalp, în egală măsură. Proprietăţile gelului de Aloe constituie acest produs ca alternativă naturală a şampoanelor obişnuite, iar acţiunea sa delicată îl recomandă pentru orice tip de păr.
Secretul acestui şampon constă în acţiunea sa enzimatică la nivelul firelor de păr şi al scalpului, ce duce la îndepărtarea depozitelor de celule moarte din aceste ţesuturi, la care se adaugă beneficiile gelului stabilizat de Aloe vera:
  • Întăreşte papilele şi foliculii firelor de păr, aminoacizii din aloe fiind similari cu cei din aceste ţesuturi.
  • Furnizează saponine şi agenţi naturali de spumare ce fortifică şi dau volum părului.
Uleiul de jojoba, un alt important ingredient, este folosit în cosmetică de mulţi ani, pentru calităţile sale emoliente, restabilind cantitatea de apă pierdută la nivelul pielii şi firului de păr. Uleiul de jojoba îndepărtează delicat excesul de sebum, redă volum părului şi reface tija şi vârfurile înspicate. Părul ud, uscat sau încurcat va deveni uşor de pieptănat şi va căpăta aspect vaporos.
Şamponul Forever Living Aloe-Jojoba acţionează delicat, dar eficient, chiar şi în cazul părului gras-seboreic şi al mătreţei. Calmează iritaţiile scalpului, iar părul devine strălucitor şi uşor de aranjat.
Administrare:
Se aplică puţin şampon pe părul umed şi se masează uşor pentru a determina formarea unei spume abundente şi pentru a stimula scalpul, după care se clăteşte din abundenţă. Se repetă la nevoie, până ce părul rămâne curat.

4.Forever Bright Toothgel

Pasta de dinţi Forever Bright conţine numai ingrediente de cea mai bună calitate, fiind destinată atât adulţilor cât şi copiilor. De asemenea, poate fi folosită de vegetarieni, deoarece nu conţine ingrediente de provenienţă animală. Combinaţia dintre gelul stabilizat de Aloe vera şi propolis are proprietăţi calmante asupra gingiilor şi mucoasei bucale, produsul putând fi aplicat şi independent în cazul în care periajul este dureros. Aroma naturală de mentă conferă un gust plăcut şi o senzaţie de prospeţime.
 După mai mulţi ani de colaborare cu centre universitare şi clinice din domeniul stomatologiei, Forever Living a pus la punct formula optimă pentru o curăţare eficientă a cavităţii bucale. Rezultatul este o formulă pe bază de Aloe ce menţine prospeţimea respiraţiei şi albeşte dantura fără a conţine agenţi abrazivi de înălbire.
Întreaga familie va aprecia aroma naturală de mentă şi senzaţia de prospeţime a cavităţii bucale.
Administrare:
Se recomandă periaj dentar după fiecare masă, controale stomatologice regulate şi evitarea consumării alimentelor între mese fără asigurarea unei igiene bucale corespunzătoare.

5.Forever Aloe MPD

  Asa cum indica si numele, este multifunctional, fiind la fel de eficient pentru curatarea lenjeriei, veselei, a pardoselii, a obiectelor sanitare de baie, dar si a covoarelor si tapiteriei de la masina. 
 Este concentrat, prin urmare deosebit de economic.
 Ajuta la indepartarea eficienta a petelor, impuritatilor si grasimii, datorita formulei sale concentrate. Sfat: pentru indepartarea petelor dificile, turnati putin detergent direct pe pata, lasati sa actioneze si apoi spalati.
 Este non-abraziv, ceea ce il recomanda si pentru curatarea suprafetelor lucioase, pe care detergentii obisnuiti le pot zgaria cu usurinta. Sfat: puteti folosi Aloe MPD pentru a va spala masina in exterior, dizolvand 60 ml de detergent in 4 litri de apa.
 Contine gel stabilizat de Aloe vera, actioneaza asupra hainelor ca un balsam, protejand si catifeland in acelasi timp si mainile.
Spre deosebire de majoritatea detergentilor disponibili pe piata, Aloe MPD nu contine fosfor, iar surfactantii anionici si cationici din compozitia sa sunt biodegradabili, prin urmare Aloe MPD nu polueaza mediul inconjurator. 
Administrare:
 Pentru spalarea rufelor se folosesc aprox. 30 g, iar pentru indepartarea petelor dificile se toarna putin detergent direct pe pata si se lasa la inmuiat.
 Pentru spalari universale se dilueaza aprox. 60 g in 4 1 de apa, iar solutia rezultata se foloseste pentru spalarea articolelor de uz casnic, gresiei, faiantei, cazilor de baie, covoarelor si autovehiculelor (partile interioare si exterioare).

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu