Etichete

Produse pentru inima


 

1. Aloe Vera Gel

Miraculoasa frunză de aloe conţine peste 200 de compuşi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi şi 12 vitamine. Aloe Vera Gel, produs pe baza unui proces patentat de stabilizare a gelului din frunzele de aloe, contribuie la funcţionarea optimă a sistemului digestiv şi la echilibrarea metabolismului. Aloe Vera Gel poate fi consumat zilnic, ca atare sau în amestec cu suc natural de fructe, şi rămâne unul dintre cele mai valoroase suplimente alimentare.A se agita înainte de folosire.
A se păstra la frigider după desigilare.
Se vor consuma 60 – 80 ml, de 1-2 ori pe zi.

2. Forever CardioHealth

Forever CardioHealth cu coenzima Q10, iată un supliment alimentar special realizat pentru a se dizolva în paharul tău cu Aloe Vera Gel şi pentru a furniza trei nutrienţi importanţi pentru menţinerea sănătăţii aparatului cardiovascular. Forever CardioHealth cu coenzima Q10 întreţine nivelul optim al homocisteinei, acoperă necesarul de coenzimă Q10 pe care îl presupune funcţionarea celulară eficientă şi furnizează substanţe antioxidante importante pentru sănătatea inimii. Aceste ingrediente valoroase contribuie în mod global la menţinerea sănătăţii aparatului cardiovascular. Coenzima Q10 este o enzimă produsă în organism, fiind necesară desfăşurării normale a proceselor biochimice din celule, implicit cele cardiace şi cele vasculare. Pe măsura înaintării în vârstă s-a raportat scăderea semnificativă a nivelului ei în organism, iar carenţa apare chiar atunci când avem cea mai mare nevoie de coenzima Q10!
Forever CardioHealth cu coenzima Q10 furnizează exact cantitatea suplimentară de coenzima Q10 de care are nevoie organismul tău.
O altă cale prin care produsul ameliorează funcţionalitatea aparatului cardiovascular este legată de menţinerea unui nivel sanguin optim al homocisteinei. Vitaminele complexului B prezente în Forever CardioHealth (respectiv vitaminele B6, B12 şi acidul folic) şi-au demonstrat rolul în menţinerea nivelului homocisteinei la valori scăzute, iar această conversie către valori mici este benefică pentru sănătatea inimii şi buna funcţionare a vaselor sanguine. De asemenea, Forever CardioHealth conţine o selecţie de extracte botanice (din seminţe de struguri, turmeric, Boswellia serrata, frunze de măslin), despre care studiile au arătat că sunt benefice pentru sănătatea aparatului cardiovascular.
Pe lângă toate aceste ingrediente, în formula produsului au mai fost incluse substanţe minerale precum magneziu şi crom, importante pentru sănătatea inimii, lecitină (recunoscută pentru efectul de “lubrifiere” vasculară şi de mobilizare a lipidelor, cu rol de prevenire a depunerii lor în pereţii vaselor) şi vitaminele C şi E, puternic antioxidante.
Iar acum toată bogăţia acestei formule se poate combina cu primul pahar cu Aloe Vera Gel pe care îl veţi consuma, pentru a-i spori beneficiile oferite de miraculoasele frunze de aloe. Turnaţi conţinutul plicului în pahar, amestecaţi uşor şi savuraţi, iar inima dumneavoastră vă va mulţumi!
Administrare:
Doza recomandată zilnic :1 plic in paharul de Aloe Vera
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu