Etichete

Produse pentru colon




1. Aloe Vera Gel


Imaginaţi-vă că tăiaţi o frunză proaspătă de aloe şi savuraţi sucul direct din plantă. Aloe Vera Gel este, cu adevărat, una dintre băuturile nutritive cele mai naturale pe care le puteţi consuma.
 Miraculoasa frunză de aloe conţine peste 200 de compuşi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi şi 12 vitamine. Aloe Vera Gel, produs pe baza unui proces patentat de stabilizare a gelului din frunzele de aloe, contribuie la funcţionarea optimă a sistemului digestiv şi la echilibrarea metabolismului.
Aloe Vera Gel este primul produs care a primit recunoaşterea Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe, instituţie abilitată să certifice calitatea produselor pe bază de Aloe vera. Prezenţa pulpei şi a sucului autentifică Aloe Vera Gel ca fiind identic cu sucul ce se obţine direct din frunză.
Aloe Vera Gel poate fi consumat zilnic, ca atare sau în amestec cu suc natural de fructe, şi rămâne unul dintre cele mai valoroase suplimente alimentare.
Administrare:
A se agita înainte de folosire.
A se păstra la frigider după desigilare.
Se vor consuma 60 – 80 ml, de 1-2 ori pe zi.

2. Aloe Active Probiotic

Microbii sunt microorganisme vii care există în corpul uman având un rol bine determinat în starea generală de sănătate. În timp ce unii microbi sunt dăunători, cea mai mare parte a lor sunt benefici pentru organism. Aceste „bacterii bune” sunt numite „probiotice”. Termenul provine din limba greacă şi înseamnă „pentru viaţă”. Forever Living Products cunoaşte rolul important pe care microbii benefici îl au pentru sănătatea omului, precum şi nevoia de a suplimenta această  cantitate prin intermediul terapiei cu probiotice. Creat pentru a promova un sistem digestiv sănătos, Forever Active Probiotic, sub forma unor capsule mici, uşor de înghiţit, ajută la combaterea dezechilibrelor create de hrana neadecvată şi stilul dezordonat de viaţă, care pot conduce la o scădere a numărului probioticelor naturale din organism. Forever Active Probiotic acţionează în principal la nivelul colonului, unde ajută procesul de digestie şi eliberarea substanţelor nutritive în vederea absorbţiei. De asemenea, contribuie la procesul de creştere şi dezvoltare, prin menţinerea sănătăţii şi echilibrului organismului.
Administrare:
1 capsulă pe zi înghiţită cu apă, pe stomacul gol sau la 2 ore după masă. Capsulele se înghit întregi. A nu se mesteca sau zdrobi.

3. Fields Of Green

  Stilul modern de viaţă şi comoditatea alimentaţiei de tip „fast food” duc la neglijarea consumului de alimente proaspete, bogate în substanţe nutritive. Forever Living Products oferă o soluţie simplă „alimentaţiei comode” prin Fields of Greens. O singură privire asupra listei ingredientelor ne dezvăluie abundenţa de elemente nutritive, concepută special pentru a combate deficienţele nutritive ale alimentaţiei moderne.
Completaţi-vă dieta cu vitaminele, mineralele, proteinele, aminoacizii, enzimele, antioxidanţii şi clorofila care vă lipsesc. Fields of Greens combină iarba de orz (conţine potasiu, calciu, magneziu, fier, sodiu, cupru, fosfor, zinc şi mangan), iarba de grâu (conţine vitamine, minerale şi microelemente), lucerna (bogată în minerale, vitaminele A, B6, E şi K) şi ardeiul iute (pentru buna funcţionare a sistemelor circulator şi digestiv). De asemenea, am adăugat miere de albine – o sursă importantă de vitamine, minerale şi aminoacizi, pentru efectul energizant şi beneficiile aduse sănătăţii.
Administrare:
1 tabletă de 2 ori pe zi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu